Ygloss

Over ygloss

Ygloss is opgezet om patiëntendossiers begrijpelijk te maken voor patiënten. Het is een alternatief voor Google gebruiken om één voor één alle termen uit een dossier op te zoeken. Dat kunnen we heel veel zijn. Ygloss is dan ook niets anders dan een gebruiksvriendelijke zoekmachine. Gebruik van ygloss.nl is en blijft kosteloos voor patiënten, mantelzorgers en studenten. Gebruik door organisaties, softwareleveranciers of professionals is nu ook kosteloos; dat verandert mogelijk in de toekomst.

Privacy

We slaan geen gegevens van je op. Ygloss is wel een publieke service. Stuur nooit gegevens die te herleiden zijn naar een persoon, maar alleen niet persoonsgebonden teksten. Bijvoorbeeld delen van aan patientdossier waarin geen persoonlijke gegevens staan. We gebruiken alleen functionele cookies.

Voorbehoud bij medische informatie

Deze sectie is overgenomen en aangepast van Wikipedia en valt onder een CC-BY-SA 3.0 licentie.

Ygloss geeft geen medisch advies

Belangrijk bij het lezen van informatie over gezondheid en medische onderwerpen: Inhoud op ygloss.nl dient niet als medisch advies, als basis voor medisch advies, of op een andere manier als onderdeel van het praktiseren van de geneeskunde te worden gezien.
ygloss = gezondheid (ygeia, υγεία) + taal (glossa, γλώσσα)Over ygloss / privacy